​Reparation og service af motorer

Cummins og Deutz repareres og serviceres

​​Har du en Cummins, Deutz eller BMW motor, som skal ordnes? Hos Birger Foss tilbyder vi reparation og service af alle former for dieselmotorer og styringer for kunder i hele Danmark. Vores speciale er Cummins og Deutz.

Alt fra en gravemaskine til en Cummins

Vi har kompetencer til at reparere enhver motor, som drives af diesel. Vi klarer også en generator og et gear samt forskellige former for styringer. Samtidig har vi naturligvis adgang til alle reservedele. Det gælder Cummins, Deutz og BMW Marinemotorer med flere.

Vi laver alle typer af motorer såsom:

  • Skibsmotorer
  • Påhængsmotorer
  • Sprintlermotorer
  • Generatoranlæg
  • Dieselkompressorer
  • Samt alt fra minilæssere til gravemaskiner

Vi har mere end 20 års erfaring med diagnostik og reparation af fejl, som typisk fører til sod, røg og højt olieforbrug samt dårlig motorgang med videre.

​Vi benytter naturligvis nyt og moderne elektronisk måleudstyr til kontrol og test. Udover Cummins, Deutz og BMW kan vi også teste Mack, Cat og Detroid med flere.

​Kontakt os i dag for at aftale nærmere

Ønsker du hjælp til din Cummins, Deutz eller anden motor? Kontakt os gerne for at høre nærmere. Vi kan også give et prisoverslag eller et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 40 18 56 64 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på e-mail 1@bfoss.dk. Vi har døgnvagt, hvis det er akut.

HVEM ER VI?

​Birger Foss

CVR: 11490433

KONTAKT OS

​Telefon: 40 18 56 64

E-mail: 1@bfoss.dk